Roze Nikes

Roze NikesRoze NikesRoze NikesRoze NikesRoze Nikes

sneakers – Nike | jeans – H&M | Beatles top – Mango (2018) |  jas – vintage | sjaal – zelfgemaakt

Tijd voor een kleine update! Afgelopen week kreeg ik namelijk goed nieuws: mijn ondernemingsplan is goedgekeurd! Dat wil zeggen dat ik nu concreet kan beginnen met mijn werkzaamheden. Volgende week zal er een uitgebreide blogpost online komen met alle details en vertel ik o.a. wat ik nou eigenlijk ga doen. Daar zijn nogal wat mensen nieuwsgierig naar. Daarnaast zal ik vaker gaan delen welke stappen ik neem als ondernemer en wat mijn ervaringen zijn als starter. Ik denk namelijk dat ik daarmee vragen kan beantwoorden die niet altijd terug te vinden zijn op het internet.

Ik vind mijn nieuwe leven als ondernemer heel spannend, maar ik heb er tegelijk ook heel veel zin in. Er zijn dingen die hetzelfde blijven, maar er zijn ook veel dingen die nu heel anders zijn. Misschien had ik dit al jaren eerder moeten doen…

Zoals jullie hebben kunnen lezen zijn er de afgelopen weken weer een aantal blogposts online gekomen. Ik merk nu weer hoe leuk ik het vind om te bloggen. Dit is dan ook zeker iets dat ik nog wel even wil blijven doen. Ook daar zal nog een uitgebreidere blogpost over online komen.

Hebben jullie de afgelopen dagen ook zo genoten van het lekkere weer? Het is nog aan de frisse kant, maar we mogen absoluut niet klagen. Zodra er een beetje zon is, ziet de wereld er altijd heel anders uit.

Deze blogpost bevat affiliate links

Volg:
Alyssa
Alyssa

Mijn naam is Alyssa, ik ben eenendertig jaar en woonachtig in het mooie Maastricht. Ik schrijf en creëer dagelijks nieuwe content over creativiteit, persoonlijke groei, ondernemen, lifestyle en dingen waar ik blij van word.

4 Reacties

 1. 21 februari 2019 / 13:33

  Je schoenen zijn zó tof, love it! Welk model is het precies?

  • Alyssa
   Auteur
   21 februari 2019 / 14:51

   Dankjewel, ik ben er ook echt super blij mee! Het is de Nike Air Force 1 ’07 Low Premium in kleur ‘true berry’.

 2. 20 februari 2019 / 13:24

  Wat een mooie foto’s en leuke outfit die je draagt!

 3. 20 februari 2019 / 10:50

  Super gave sneakers! Passen perfect bij je sjaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?