Op pad met mijn rugtas van Gaston Luga

Nog niet zo lang geleden maakte ik voor het eerst kennis met Gaston Luga, een prachtig Zweeds rugtassenmerk uit hartje Stockholm. Ik ontving een prachtige zwarte rugtas, waarover ik jullie in deze blogpost meer ga vertellen.

mijn rugtas van gaston luga

Nu ik als zelfstandige vaak onderweg ben, is het voor mij belangrijk om een stevige en fijn tas te hebben. Een tas waarin ik alle spullen die ik nodig heb kan meenemen. Mijn camera, paspoort, notitieboek, toilettasje, portemonnee en eventueel nog wat andere kleine dingen. Je kent het wel.

Daarnaast vind ik het een belangrijk dat een tas er representatief uit ziet. Op zakelijke afspraken wil je toch goed voor de dag komen en een mooie tas kan daar zeker aan bijdragen. Ik vind het design van mijn nieuwe rugtas stijlvol maar ook praktisch. Een goede combinatie wanneer het om een everyday bag gaat, die je voornamelijk voor werk gebruikt.

Mijn nieuwe rugtas is erg fijn in gebruik en er past veel in. Dankzij de verschillende vakken houd ik goed overzicht en hoef ik niet telkens te zoeken naar spullen. Dat was bij mijn vorige tas wel anders: daar gooide ik altijd gewoon alles in en dan zag ik wel waar het schip strandde. Ik probeer het nu echt anders te doen en wat meer structuur te houden. Dat klinkt truttig, maar werkt goed. Vooral wanneer je al aan teveel andere dingen moet denken.

design

De rugtassen van Gaston Luga zijn herkenbaar aan hun elegante en minimalistische design. Ze zijn gemaakt van vegan kunstleer, sterk canvas en metalen details. Vooral het gebruik van vegan kunstleer is voor mij als vegetariër een groot pluspunt. Naast een elegant en minimalistisch design, zijn de rugtassen ook voorzien van praktische details. Iedere rugzak is voorzien van een paspoortvakje voor het opbergen van waardevolle spullen en een laptopvak (13 – 15 inch).

Dat maakt de rugzakken van Gaston Luga geschikt voor elke gelegenheid die je je maar kunt bedenken. Een dag winkelen in je favoriete stad, een citytrip in het buitenland of wanneer je op pad bent voor school of werk. En in mijn geval de tas die ik als zelfstandige dagelijks overal mee naar toe neem.

Clässy

Gaston Luga heeft verschillende modellen in de meest toffe kleurencombinaties. Ik heb gekozen voor de Clässy in de kleur black. Ik vind de witte variant ook heel tof, maar deze zwarte is nét wat beter te combineren.

De andere modellen vind ik ook mooi, met name de Clässic, maar dan voor bijvoorbeeld een citytrip of verre wandeling.

Wil jij ook zo’n mooie rugtas van Gaston Luga? Met de kortingscode missmurphy krijg je 15% korting! Bij aankoop van een rugtas krijg je nu een limited edition canvas tas cadeau. De actie loopt t/m 2 juni.

Deze blogpost bevat producten die mij zijn toegestuurd ter review.

Volg:
Alyssa
Alyssa

Mijn naam is Alyssa, ik ben eenendertig jaar en woonachtig in het mooie Maastricht. Ik schrijf en creëer dagelijks nieuwe content over creativiteit, persoonlijke groei, ondernemen, lifestyle en dingen waar ik blij van word.

2 Reacties

  1. 25 maart 2019 / 12:03

    Prachtige tas, gave foto’s ook! Super dat het vegan kunstleer is, ziet er heel goed uit.

  2. 25 maart 2019 / 10:42

    Wat een prachtige rugzak! Hij is echt geweldig <3
    Liefs,
    Evelien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?