Vintage Kimono

Vintage KimonoVintage KimonoVintage KimonoVintage KimonoVintage Kimono

kimono – vintage | jeans – H&M | schoenen – Dr. Martens

Toen ik nog niet zolang geleden bij mijn ouders was, besloot ik om een kijkje te nemen op zolder. Ondanks dat ik al een hele tijd op mezelf woon, liggen er hier en daar nog spullen van mij. Soms word ik nieuwsgierig en ga ik kijken naar wat er voor schatten te vinden zijn. Ik zeg schatten, omdat ik soms niet eens meer weet wat er allemaal ligt. Herkenbaar?

Ik vond van alles tijdens mijn gesnuffel op zolder: oude carnavalsoutfits, schoolspullen van vroeger, speelgoed en ergens tussen twee oude winterjassen vond ik deze vintage kimono. Ik liep met de kimono naar beneden en vroeg vol verbazing aan mijn moeder ‘hoe we aan deze kwamen’. Ik kon me namelijk niet echt herinneren daar ‘ie vandaan kwam. Ze vertelde dat ze de kimono eens voor € 1,00 op een rommelmarkt had gekocht. Ze deed er verder niets mee, dus ik mocht ‘m wel hebben als ik wou.

Aangezien ik de kimono heel mooi vind, was ik hier blij mee. Ik vind vooral de kleurencombinatie prachtig. De bedoeling was dat ik de kimono ging gebruiken waar die voor bedoeld is: als jasje in huis. Inmiddels draag ik de kimono vaak over een top, in combinatie met een jeans en mijn Dr. Martens.  Een beetje out of the box, maar ik vind het echt een leuke aanvulling op mijn garderobe. Ook als jasje over een chic jurkje heb ik de kimono al eens gedragen, in combinatie met sieraden in dezelfde groene kleur.

Deze blogpost bevat affiliate links

Volg:
Alyssa
Alyssa

Mijn naam is Alyssa, ik ben eenendertig jaar en woonachtig in het mooie Maastricht. Ik schrijf en creëer dagelijks nieuwe content over creativiteit, persoonlijke groei, ondernemen, lifestyle en dingen waar ik blij van word.

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?