Rokjesdag

Rokjesdag – één van de leukste woorden uit de Nederlandse taal. Tenminste, als je het mij vraagt. De dag waarop er opvallend veel dames voor het eerst sinds de lange (koude) winter, een rok of jurk met blote benen dragen. Ik zie het altijd als de start van de warmere dagen. Het moment waarop we alle dikke truien en sjaals mogen vergeten en onze zomerse outfits weer uit de kast mogen halen. Behalve dat ik het altijd heel leuk vind om nieuwe outfits te combineren, heb ik vanzelf meer zin om ook wat meer aandacht aan accessoires te besteden.

Rokjes

In mijn zomerse garderobe zijn heel wat gekleurde rokjes, zomerse tops en zwierige jurkjes te vinden. Ik maak veel rokjes zelf, maar kom zo nu en dan ook mooie modellen op het internet tegen. Waaronder onderstaande rokjes die bij My Jewellery verkrijgbaar zijn. De afgelopen maanden nam ik me voor om meer kleur te gaan dragen. Om wat vaker voor kleur te kiezen, in plaats van altijd donker en zwart. Een beetje out mijn comfort zone, in plaats van ‘veilig’ zwart. Onderstaande rokjes passen allemaal bij dit voornemen.

Zilveren kettinkjes

Op dit moment is het helemaal ‘in’ om meerdere (subtiele) kettinkjes van verschillende lengtes te dragen. In goud, zilver of rosé goud. Gecombineerd of juist in één van de drie kleuren. Een trend waar ik absoluut van houd, aangezien ik het heel mooi vind staan. Ik had al twee zilveren kettinkjes in mijn bezit: een maan en een hamza handje uit Marokko. In samenwerking met My Jewellery bestelde ik er nog twee bij. Een zilveren kettinkje met de letter T (lees: van Tom, mijn vriend) en een subtiel kettinkje met allemaal kleine sterren.

Allemaal samen dragen gaat niet, maar het is wel leuk om af te kunnen wisselen. In de webshop vind je een ruim assortiment aan allerlei verschillende kettinkjes. Niet alleen in zilver, maar ook in goud en rosé goud. Er zijn genoeg kettinkjes om eindeloos mee te mixen en matchen. Ik combineer de kettinkjes die ik al langer in mijn bezig heb, met deze nieuwe.

Opvallende oorbellen

Met oorbellen heb ik een soort van haat-liefdeverhouding. Ik weet nooit zo goed wat ik er nou mee moet, naar vind het altijd zo leuk staan. Doordat mijn gaatjes niet goed geheeld zijn op het moment dat ik ze liet schieten, zijn ze super gevoelig. Veel oorbellen zijn te zwaar en doen snel pijn. Wanneer je niet zo’n goede ervaringen met iets hebt, laat je het al snel achterwegen. Toch nam ik me voor om hier ook wat vaker aandacht aan te besteden. Net zoals ik me voornam om meer kleur te gaan dragen.

Samen met mijn kettinkjes, bestelde ik deze twee sets oorbellen. Ik vind het design heel mooi en goed te combineren. Doordat ze van plastic zijn, zijn ze niet zo zwaar. Iets dat voor mij eigenlijk perfect is, omdat het dan minder zwaar is aan mijn gevoelige oren. Vaak zijn grote oorbellen juist wel zwaar, waardoor ik ze meestal maar één keer draag. Deze oorbellen heb ik inmiddels al vaker gedragen en ik kan ze vrij goed verdragen. YAY!

Voor mij is het nog geen rokjesdag geweest, maar ik kan niet wachten tot het moment waarop ik eindelijk weer eens een rokje of jurk met blote benen kan dragen.

Dit artikel is bevat producten die mij zijn toegestuurd ter review.

Volg:
Alyssa
Alyssa

Mijn naam is Alyssa, ik ben eenendertig jaar en woonachtig in het mooie Maastricht. Ik schrijf en creëer dagelijks nieuwe content over creativiteit, persoonlijke groei, ondernemen, lifestyle en dingen waar ik blij van word.

2 Reacties

  1. 16 april 2019 / 22:32

    Wat een super leuke rokjes en oorbellen zeg, love it! Mooie foto’s heb je ook gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?