Flowerbomb

Flowerbomb

Al van kleins af aan ben ik dol op parfum. Ik kan echt heel blij worden van een fijne geur, een mooi flesje en alles wat parfum te bieden heeft. Parfum zorgt er dagelijks voor dat ik me zeker voel en is voor mij een stukje zelfliefde. Ik schrijf niet vaak meer over beautyproducten, toch maak ik voor deze favoriet graag een uitzondering.

Flowerbomb

Flowerbomb is het eerste parfum van Viktor & Rolf. Dit is de naam van het modehuis in Amsterdam van het designerduo Viktor Horsting en Rolf Snoeren. Een parfum van Hollandse bodem dus. Flowerbomb werd gelanceerd in 2005. Ik kan me nog goed herinneren dat ik heel nieuwsgierig  was naar de geur waar iedereen het toen over had. Nog steeds is Viktor & Rolf Flowerbomb parfum zeer populair.

Wat mij betreft, is het één van de meest iconische geuren aller tijden. Niet alleen omdat het parfum heerlijk ruikt, maar ook vanwege het mooie flesje en design van het doosje. Net zoals Coco Mademoiselle, is Flowerbomb al jaren één van mijn favoriete parfums. Door de jaren heen zijn er verschillende varianten en edities uitgebracht, toch blijft deze Flowerbomb mijn favoriet.

Bonbon, de andere ‘baby’ van Viktor & Rolf, vind ik ook heerlijk ruiken. Ik houd wel van iets zwaardere en opvallende parfums. Flowerbomb is alleen verkrijgbaar als eau de parfum. Mocht je dit te zwaar vinden, dan is er de Bloom variant die een stuk lichter is (eau de toilet).

Visitekaartje

Net zoals ik van kleins af aan al dol ben op parfums, heb ik ook van thuis meegekregen dat een lekker luchtje dragen een mooi visitekaartje is. Verzorgd zijn is voor mij echt een must en lekker ruiken is daar natuurlijk een heel groot onderdeel van. Daarnaast vind ik het super leuk wanneer een bepaalde geur kenmerkend is voor wie je bent. Vooral wanneer je een (of een aantal) geuren hebt die heel goed bij je passen.

Ik las een aantal maanden geleden in een interview met Viktor (van Rolf) dat hij altijd even kijkt wanneer er iemand langs loopt die het parfum draagt. Gewoon om te zien wie het draagt. Dat vond ik zó leuk om te lezen! Het lijkt me als designer echt heel interessant om te zien wie er bewust voor kiest om jouw parfum te dragen.

FlowerbombFlowerbomb

Het parfum

Flowerbomb is een opvallende, zoete en vooral vrouwelijke geur. Een explosie van bloemen en frisheid, waardoor de naam zo goed bij deze geur past. De top heeft frisse zoete akkoorden van bergamot en groene thee. Het hart is bloemig en weelderig,  met jasmijn, verleidelijke roos, fresia en orchidee. In de basis zit sandelhout en patchoeli, die zorgen voor een oriëntaalse geur.

Het flesje heb ik altijd prachtig gevonden vanwege de bijzondere vorm. Het lijkt op een granaat, maar dan van diamant. Wederom heel goed passend bij wat het parfum uitdraagt en hoe het ruikt. Het perfecte plaatje als je het mij vraagt. Zoals jullie kunnen lezen ben ik heel enthousiast over dit parfum, mede omdat het al jaren een van mijn favorieten is.

Flowerbomb is te koop voor € 130,15 – 100 ml. (adviesprijs)

Deze blogpost bevat een product dat mij is toegestuurd ter review.

Volg:
Alyssa
Alyssa

Mijn naam is Alyssa, ik ben eenendertig jaar en woonachtig in het mooie Maastricht. Ik schrijf en creëer dagelijks nieuwe content over creativiteit, persoonlijke groei, ondernemen, lifestyle en dingen waar ik blij van word.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?