Liefde voor ons interieur

posterstore

Al vaker beschreef ik op mijn blog hoe ontzettend leuk ik het vind om in huis bezig te zijn met het (her)inrichten, (re)stylen en decoreren van ons interieur. Ik kan er echt uren mee bezig zijn. Inmiddels heb ik een stijl weten te creëren die we beiden heel tof vinden. Het is een combinatie van veel wit, vintage en bohemian. Afgelopen week ging ik aan de slag met wanddecoratie in de vorm van posters in bijpassende lijsten.

Zoektocht

Interieur is voor mij een eindeloze zoektocht. Ik geloof echt dat je een hele tijd bezig kunt zijn met herschikken, verschuiven en opnieuw inrichten, voor dat je ein-de-lijk een combinatie of setting hebt gevonden waar je blij van wordt. Vaak ben je daar dan na een tijd weer op uit gekeken en begin je weer opnieuw. Zo ben je dus altijd weer op zoek naar iets nieuws of net die ene kleine verandering. Je hoeft daarvoor echt niet naar dure woonwinkels of IKEA, de kringloop om de hoek biedt vaak al heel veel mogelijkheden. Een likje verf doet ook wonderen.

Voor mij is deze zoektocht één van de leukste dingen in het dagelijks leven. Ik noem het ook wel eens ‘rommelen in huis’. Dat klinkt wellicht oneerbiedig, maar eigenlijk is er niets waar je me een groter plezier mee doet. Geef mij de opdracht om een kamer te (re)stylen en ik ga meteen aan de slag.

Aan de muur

Aangezien het in onze woning vrijwel onmogelijk is om gaten in de muur te boren, hangt er vrij weinig aan de muren. Hier en daar heb ik wel iets aan de muur gehangen met van die speciale plakstrips, maar deze zijn niet echt geschikt voor heel zware dingen. Ik ben dan ook nog niet echt bezig geweest met wanddecoratie, terwijl dit juist zo’n leuke toevoeging kan zijn.

Ik vond het dan ook erg leuk dat Posterstore mij benaderde voor een samenwerking. Ik ben dagen bezig geweest met het uitkiezen van mooie posters, met in mijn achterhoofd op welke plek in ons interieur ze het beste zouden passen.

Posterstore heeft een ruim assortiment aan allerlei verschillende stijlen en kleuren. Behalve op thema, kunnen de posters ook op kleurenpalet gemixt en gematcht worden. Daarnaast biedt Posterstore bijpassende fotolijsten aan, om het plaatje compleet te maken.

In ons interieur

Samen met Tom koos ik een verzameling aan posters die we op verschillende plekken in ons huis hebben opgehangen. Zo hadden we allebei één poster die we sowieso wilde hebben. Voor mij was dat de vrolijke print van Frida (lees: met okergeel en bloemen) en voor Tom was dat de giraffe met de zwarte achtergrond. Door hier nog andere posters bij te bestellen, maakten we combinaties.

posterstoreposterstoreposterstoreposterstore

Mijn Frida poster heb ik gecombineerd met onze groene muur en wit art deco dressoir. Door de felle kleuren is het een toffe aanvulling. De groene wand is één van mijn favoriete elementen binnen ons interieur en deze poster past daar heel goed bij.

Woonkamer

Daarnaast kozen we een combinatie van twee geïllustreerde posters met – zoals mijn mama dat zo mooi zei – Harry Potter-achtige afbeeldingen. Ze zijn niet écht van Harry Potter, maar ik snap de vergelijking wel een beetje. Ze zien er sprookjesachtig uit, waardoor ik er meteen een heel verhaal achter ga bedenken. Mede daarom vond ik deze twee posters zo tof. Deze bestelde ik op groot formaat.

De poster van de beer sprak mij heel erg aan. Waarom weet ik eigenlijk niet, maar qua kleur vind ik de foto heel goed bij de twee getekende posters passen. Daarom besloot ik om deze neer te zetten in de woonkamer. De illustraties staan op de fotoplank. Rechts staat de vlinder die ik van mijn papa kreeg. Links staat een quote van John Lennon en als groot liefhebber van The Beatles vind ik dat deze niet mag ontbreken in ons huis.

posterstoreposterstoreposterstore

Omdat ik heel erg van wit houd, wilde ik eigenlijk graag witte lijsten. Deze vond ik echter niet zo mooi passen bij de posters. Vandaar dat ik voor donkerbruine lijsten gekozen heb. Deze passen goed bij de vintage rotan stoel die vlak onder de fotoplank staat.

Tot slot wilde ik de giraffe van Tom graag combineren met bijpassende posters, maar niet in hetzelfde (dieren)thema.  Om mezelf altijd te herinneren dat ik moet blijven vechten, koos ik voor deze mooie foto van twee (oude) bokshandschoenen. Vanwege de overheersende zwarte kleuren in deze drie posters, besloot ik om deze in zwarte fotolijsten te doen. We weten nog niet helemaal waar deze komen te hangen, maar het is ook goed om daar even over na te denken.

Blij verrast

Ik ben eigenlijk blij verrast over hoe mooi de posters staan in onze woonkamer. We hebben al vaker gekeken naar passende dingen voor aan de muur, maar konden nooit echt iets vinden. Deze posters zijn echt heel leuk en ook makkelijk om te wisselen.

Mocht jij ook nog op zoek zijn naar mooie posters om je interieur mee af te maken, neem dan zeker eens een kijkje bij Posterstore. Zij hebben een ruim assortiment en voor ieder wat wils wel iets moois. Met deze kortingscode ‘missmurphy30’ krijg je tijdelijk 30% korting op je bestelling (met uitzondering van de Selection posters). De kortingscode is geldig tot 27 mei.

 

Deze blogpost bevat items die mij zijn toegestuurd ter review.

Volg:
Alyssa
Alyssa

Mijn naam is Alyssa, ik ben eenendertig jaar en woonachtig in het mooie Maastricht. Ik schrijf en creëer dagelijks nieuwe content over creativiteit, persoonlijke groei, ondernemen, lifestyle en dingen waar ik blij van word.

2 Reacties

 1. 21 mei 2019 / 18:46

  Ziet er tof uit je interieur! Mooie kleuren combi’s ook!

 2. 15 mei 2019 / 08:31

  Wauw! Allereerst, wat heb je een prachtig interieur, en wat een fijne sfeer. <3
  De lijsten zijn echt een toevoeging in je interieur!
  Liefs,
  Evelien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?