De badkamer van mijn dromen

badkamer

Nog niet zo lang geleden schreef ik een blogpost over de keuken van mijn dromen. Ik vind het namelijk super leuk om te dagdromen over ons droomhuis en hoe alles in huis er dan uit zou komen te zien. Ondanks dat ik tevreden ben met onze huidige woning, is er één kamer die ik absoluut niet mooi vind: de badkamer. Op Pinterest zie ik regelmatig echte droombadkamers voorbijkomen, waardoor ik meer dan genoeg inspiratie heb voor het visualiseren van de badkamer van mijn dromen.

Ligbad

Een absolute musthave in onze toekomstige badkamer is een ligbad. Wanneer je altijd een ligbad hebt gehad, is het wel even wennen wanneer je het opeens niet meer hebt. Op dit moment hebben we geen ligbad en ik mis het elke dag. Douchen vind ik ook fijn, maar badderen was gewoon echt een soort hobby van me. Een zeer geliefde hobby. Wanneer we op reis gaan, probeer ik altijd een kamer met ligbad te boeken. Gewoon, zodat ik er weer eventjes van kan genieten.

Een vrijstaand ligbad vind ik het mooist. Het geeft meteen zo’n luxe en ruimtelijke uitstraling aan een badkamer. Daarnaast is zo’n bad super mooi te stylen, bijvoorbeeld met planten. Én een mooie houten badplank, waardoor ik kan lezen en een wijntje kan drinken tijdens het badderen.

badkamerbadkamerbadkamerbadkamer

1 / 23 / 4 / 5

Niet zo standaard

Ik hou ervan wanneer ruimtes zoals een badkamer of keuken niet zo standaard zijn. Ik vind het juist super tof wanneer het anders is dan het gebruikelijke plaatje. Dat er bijvoorbeeld een mooi bankje op de badkamer staat, een heleboel planten of dat er een ongebruikelijke indeling is gebruikt. Zoveel mogelijkheden en keuzes tegenwoordig, een badkamer hoeft er dan niet per se standaard uit te zien.

Aangezien ik dagelijks met veel liefde gebruik maak van de badkamer, wil ik er ook echt iets bijzonders van maken. Het sanitair en de tegels zou ik wel overwegend wit houden.

Huizenjacht

Lezers die vaker mijn blogposts over interieur hebben gelezen, weten dat Tom en ik al een tijdje op zoek zijn naar een huis. We hebben nog niets gevonden waar we echt blij van werden, de zoektocht gaat dus nog even verder. We hebben best wel wat wensen, maar niet zo dat het onmogelijk is om een geschikt huis te vinden.

Aangezien onze zoektocht naar een nieuw huis nog steeds in volle gang is, zou het zomaar zo kunnen zijn dat mijn droombadkamer sneller werkelijkheid zal worden dan dat we ons nu kunnen voorstellen. Inclusief ligbad.

Deze blogpost is onderdeel van een samenwerking.

Volg:
Alyssa
Alyssa

Mijn naam is Alyssa, ik ben eenendertig jaar en woonachtig in het mooie Maastricht. Ik schrijf en creëer dagelijks nieuwe content over creativiteit, persoonlijke groei, ondernemen, lifestyle en dingen waar ik blij van word.

2 Reacties

 1. 16 oktober 2019 / 09:59

  Wauw, wat een prachtige badkamers! Echt inspirerend. Wij zijn ook opzoek naar een nieuw huis, echt zo lastig…

  • Alyssa
   Auteur
   20 oktober 2019 / 16:37

   Indd lastig… Het heeft op zich geen haast, maar ik kijk er wel echt naar uit :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?