Onze eigen bierviltjes

Tijdens het plannen van onze bruiloft ben ik erachter gekomen dat de trouwbranche een gigantische business is. Dat wist ik stiekem al een beetje, maar nu zit ik er zelf middenin en wordt het nog duidelijker. Er zijn ontelbaar veel bedrijven die werkelijk alles aanbieden dat je je maar kunt voorstellen binnen het thema ‘bruiloft’. Los van het feit dat echt overal aan meedoen onmogelijk is, vinden we ook niet alles leuk dat er wordt aangeboden. Een aantal weken geleden kwam ik iets tegen dat ik wél erg leuk vind: gepersonaliseerde bierviltjes.

Thema en kleurencombinatie

Vanaf het moment dat we begonnen te praten over onze bruiloft, wisten we eigenlijk al meteen zo’n beetje wat ons thema gaat worden en welke kleurencombinatie we willen gaan gebruiken. Hoe we alles gaan versieren en wat we daar allemaal voor nodig hebben, weten we ook al in grote lijnen. De aankomende maanden gaan we op zoek naar (vintage) spullen die wie hiervoor kunnen gebruiken. Naast de spullen die we inmiddels al verzameld hebben voor de bruiloft.

Soms kun je met ‘kleine’ dingen al veel doen. Door specifieke items en kleuren te gebruiken bij het stylen, is het met weinig mogelijk om toch een bepaalde sfeer neer te zetten.

Gepersonaliseerde bierviltjes

Toen ik de mogelijkheid zag om onze eigen bierviltjes te ontwerpen, zag ik al meteen voor me hoe ze eruit zouden zien. Welke kleuren ik zou gebruiken en welke foto ik op de voorkant zou zetten. Het ontwerpen van onze eigen bierviltjes vond ik leuk om te doen en ik ben heel blij met het resultaat. Op de voorkant staat de trouwdatum, onze namen en een regel tekst uit een liedje van The Beatles. Op de achterkant van de bierviltjes staat een soort opdracht voor onze genodigden. Dit zou eigenlijk een soort van verrassing moeten zijn, maar ik verwacht niet dat echt iedereen mijn blog leest. Hopelijk is het dus toch een beetje een verrassing.

Het was in ieder geval een verrassing voor Tom en hij vind het ontwerp heel mooi geworden. De kwaliteit is overigens heel goed. Het ontwerp staat heel mooi en duidelijk op de bierviltjes, zoals jullie kunnen zien.

gepersonaliseerde bierviltjes

Origineel

Wat mij vaker opvalt is dat het soms zo ontzettend lastig is om origineel te zijn. We zijn ongetwijfeld niet het eerste bruidspaar met gepersonaliseerde bierviltjes, maar het ontwerp is door mij zelf gemaakt in Canva en daardoor toch wel een beetje origineel. Canva is een heel fijne app c.q. website om ontwerpen mee te maken en daarna in hoge resolutie te downloaden.

Toen ik tevreden was over het ontwerp, kon ik deze heel makkelijk uploaden in de speciale editor op de website waar ik de bierviltjes heb besteld. De bierviltjes had ik vervolgens heel snel in huis, waardoor ik het resultaat snel met Tom kon delen.

Deze blogpost bevat producten die mij zijn toegestuurd ter review, in samenwerking met Studentendrukwerk.nl. .

Volg:
Alyssa
Alyssa

Mijn naam is Alyssa, ik ben eenendertig jaar en woonachtig in het mooie Maastricht. Ik schrijf en creëer dagelijks nieuwe content over creativiteit, persoonlijke groei, ondernemen, lifestyle en dingen waar ik blij van word.

2 Reacties

 1. 22 oktober 2019 / 12:48

  Wauw, super leuk zeg! Mijn vriend is gek op bier, dus vind dit wel een leuk idee voor zijn verjaardag!

 2. 22 oktober 2019 / 10:10

  Wat leuk dat je gepersonaliseerde bierviltjes hebt!
  Ik hou wel van die persoonlijke touch :-)
  Liefs,
  Evelien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?