WISHLIST 2019

Als kind maakte ik vlak voor Sinterklaas altijd een verlanglijstje met speelgoed dat ik graag wilde hebben. Rond de feestdagen vielen er altijd van die dikke folders (lees: boeken) van bekende speelgoedwinkels op de deurmat, waardoor het extra makkelijk werd om een verlanglijstje te maken. Sinds ik blog heb ik dit weer opgepakt en maak ik een of twee keer per jaar een digitaal wensenlijstje met dingen die ik graag zou willen hebben. Voor kerst is dit super handig, want zo weet degene die mijn lootje getrokken heeft meteen wat er op mijn lijstje staat.

Hoe ouder ik word, hoe lastiger ik het vind om een lijstje te maken. Ik merk dat ik het afgelopen twee jaar heel anders ben geworden in dingen kopen. Ik ben van mening dat we allemaal veel te veel spullen hebben en ik probeer dan ook dingen op mijn lijstje te zetten die ik echt kan gebruiken, echt nodig heb of waar ik heel erg blij van word. Lukt niet met alles, maar ik vind het wel fijn om er wat bewuster mee bezig te zijn.

 • Deze geurstokjes van Rituals zijn mijn lievelings. Het huis gaat er altijd zo lekker van ruiken. We hebben altijd de oranje variant, ook wel The Ritual of Happy Buddha.
 • Ik las de eerste twee boeken van Astrid Holleeder binnen twee dagen uit. Daarom ben ik heel nieuwsgierig naar haar derde boek: Familiegeheimen.
 • Al een tijdje ben ik heel nieuwsgierig naar Angels On Bare Skin van Lush. Ik heb de afgelopen jaren veel goede verhalen gelezen over dit product, maar kwam er eigenlijk nooit aan toe om het eens uit te proberen. Iets van Lush vind ik sowieso altijd heel leuk.
 • Breien is mijn favoriete hobby en ik brei momenteel veel met rondbreinaalden. Rondbreinaald 8 mm heb ik nog niet en zou ik wel kunnen gebruiken voor een volgend project.
 • Het parfum ‘April Morning’ van Love Stories staat al een tijdje op mijn wishlist.
 • Voor volgend jaar ben ik op zoek gegaan naar een fijne planner. Na alle goede verhalen die ik gelezen heb wil ik de Structuurjunkie Planner wel eens uitproberen. Lijkt me heel handig.
 • Wanneer ik bezig ben met kleding maken, merk ik wel eens dat stof snel rafelt. Het lijkt me handig om een (stof)kartelschaar te hebben, zodat ik mijn zelfgemaakte kleding mooier kan afwerken.
 • Handen tekenen vind ik lastig, daarom lijkt het me handig om een houten tekenhand te hebben. Los van tekenen is het ook een toffe accessoire om foto’s mee te maken voor op mijn blog of social media.
 • Een aantal weken geleden heb ik iets nieuws geprobeerd: punch needling. Dat is een soort borduren met een speciale naald, je kunt er heel mooie dingen mee maken. Mijn eerste poging lukte niet helemaal goed, ik vermoed omdat ik niet het juiste stof gebruikte. Ik zag bij Veritas speciaal punchneedle stof hiervoor. Lijkt me leuk om het nog eens te proberen met het juiste stof.
 • Omdat ik meer wil gaan borduren, ben ik nog op zoek naar een leuk boek met (simpele) projecten om mee te beginnen. Dit boek lijkt me heel leuk en deze trouwens ook.

Veel creatieve spullen, maar dat is dan ook wat ik het liefst doe: creatief bezig zijn. Iets dat ik in 2020 zeker nog meer wil gaan doen. Cadeautjes verzinnen vind ik zo moeilijk, aangezien ik heel veel dingen leuk vind. Behalve creatief bezig zijn, vind ik het leuk om in huis bezig te zijn met het stylen en verplaatsen van ons vintage interieur. Dankzij Juup heb ik nog steeds een grote liefde voor teckels. De mensen die mij kennen weten dat ik een  zwak heb voor alpaca’s. Ik vind het leuk om boeken over persoonlijke groei te lezen. Dus ja, ik denk dat er wel iets te verzinnen valt :-)

Deze blogpost bevat affiliate links

Volg:
Alyssa
Alyssa

Mijn naam is Alyssa, ik ben eenendertig jaar en woonachtig in het mooie Maastricht. Ik schrijf en creëer dagelijks nieuwe content over creativiteit, persoonlijke groei, ondernemen, lifestyle en dingen waar ik blij van word.

1 Reactie

 1. 9 december 2019 / 13:12

  Wat een leuke dingen zeg! Ik heb een aantal zelfhulpboeken op mijn wishlist staan. Altijd handig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?