Gratis printservice!

Hoe zeer ik het er eigenlijk niet over wil hebben, het is overal. Daarom maak ik van de gelegenheid gebruik om een super leuke en handige actie met jullie te delen. Heb jij je huis momenteel ook al omgetoverd als je nieuwe werkplek voor de komende weken? De laatste dagen zijn er door het kabinet flinke maatregelen getroffen om verdere besmettingen van het virus te voorkomen. Veel mensen gaan de deur niet meer uit en werken vanuit thuis. Alleeninkt.nl startte daarom met een super handige actie voor mensen die vanuit thuis werken of in quarantaine zitten: een gratis printservice, speciaal voor mensen die thuis niet kunnen printen. Daarnaast steunen ze daarmee het goede doel.

Duizenden printjes maken

De aanvraag naar printers is gestegen nu mensen thuiszitten. De voorraad slinkt en mensen zitten thuis zonder dat ze kunnen printen. Daarom besloot de webshop in actie te komen. Er staan namelijk op locatie meer dan genoeg printers om mensen te helpen. Duizend printers versturen is geen optie, maar duizenden printjes maken wél. Deze worden vervolgens per post verstuurd, natuurlijk binnen de grenzen en mogelijkheden die er zijn.

Officiële documenten en kleurplaten

Alleeninkt.nl vindt het belangrijk om haar steentje bij te dragen aan dit maatschappelijke probleem. Daarom wordt deze printservice voor het afdrukken van documenten gratis aangeboden. Dit kunnen dringende zaken zijn voor officiële instanties, maar ook een kleurplaat voor de kinderen is van harte welkom. Of denk bijvoorbeeld aan dat ene brei- of haakpatroon dat je, nu je er de tijd voor hebt, wilt uitproberen.

Hoe dan?

En nu denk je misschien: ik zou inderdaad iets dringend moeten afdrukken, maar hoe doe ik dat dan? Dat is eigenlijk heel simpel. Klanten die documenten afgedrukt willen hebben kunnen een e-mail sturen naar de klantenservice van Alleeninkt.nl. Er zal uiterst zorgvuldig omgegaan worden met de inhoud en de gegevens zullen verder niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden. Meer informatie over de werkwijze is terug te vinden via deze link.

Doneren aan het Rode Kruis

Wie gebruik maakt van deze service wordt gevraagd om een vrije donatie te doen aan het Rode Kruis. Het Rode Kruis heeft onze steun in deze periode hard nodig. Een ander goed doel kan natuurlijk ook.

Volg:
Alyssa
Alyssa

Mijn naam is Alyssa, ik ben eenendertig jaar en woonachtig in het mooie Maastricht. Ik schrijf en creëer dagelijks nieuwe content over creativiteit, persoonlijke groei, ondernemen, lifestyle en dingen waar ik blij van word.

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?