HairLust Hair Growth Formula Gummies

HairLust Hair Growth Formula Gummies

Met het oog op de bruiloft ben ik gaan nadenken over het verbeteren van mijn haar en huid. Eigenlijk zou ik dit natuurlijk altijd moeten doen, maar op één of andere manier is het toch anders wanneer je echt een doel voor ogen hebt. Het is niet zo dat ik voorheen niet goed voor mijn haar en huid zorgde, maar ik vind het leuker nu het onderdeel is geworden van de voorbereidingen van onze bruiloft. Een tijdje geleden kreeg ik de vraag of ik de Hair Growth Formula Gummies van HairLust wilde testen en ik werd meteen enthousiast. Ik was namelijk al langer nieuwsgierig naar de roze yoghurtsnoepjes boordevol vitamines.

Wat zijn HairLust Hair Growth Formula Gummies?

Zoals ik in het intro al benoemde, lijken de hairgummies op kleine snoepjes die naar fruit smaken. Het zijn lekkere, kauwbare vitamines met een laag caloriegehalte. Daarnaast zijn deze hairgummies van HairLust volledig vegan. De HairLust Hair Growth Formula Gummies zijn rijk aan vitamines en mineralen. Het hoge gehalte aan o.a. biotine, foliumzuur, B5, B6 en B12, vormt de perfecte combinatie om het haar van binnenuit te verzorgen en te versterken.

Gebruik

Het is de bedoeling dat je dagelijks drie hairgummies inneemt, samen met een maaltijd en een glas water. Je kunt het beste alledrie de hairgummies tegelijkertijd innemen, zodat je zeker weet dat je er geen vergeet gedurende de dag. Kauw de hairgummies grondig voordat je ze doorslikt. De aanbevolen hoeveelheid mag niet overschreden worden. Daarnaast is het belangrijk om te onthouden dat voedingsupplementen zijn bedoeld als aanvulling op een gavarieerd dieet en niet ter vervangingen van maaltijden.

Het komt er in de basis op neer dat de hairgummies zijn bedoeld om de haargroei te stimuleren en haaruitval te verminderen, waardoor het haar sneller zal groeien en dikker zal worden. HairLust kan door iedereen gebruikt worden, ongeacht het type haar of haarkleur.

HairLust Hair Growth Formula GummiesHairLust Hair Growth Formula GummiesHairLust Hair Growth Formula GummiesHairLust Hair Growth Formula Gummies

Mijn ervaring

De afgelopen weken heb ik vrijwel dagelijks de hairgummies ingenomen. Ze samen precies zoals kleine yoghurtsnoepjes, waardoor ik het absoluut niet vervelend vind om ze in te nemen. Omdat ik snel geneigd ben om het innemen te vergeten, staat het potje op de aanrecht. Zo denk ik er iedere dag aan om de hairgummies in te nemen. Dit is dan ook meteen een tip van mij: zet het potje op een plek waar je het ziet staan. Dit helpt mij in ieder geval om het niet te vergeten. Daarnaast heb ik altijd moeite met het doorslikken van van die gigantische supplementen en deze ‘snoepjes’ zijn dan echt super fijn.

Ik ben de hairgummies nu ruim anderhalve maand aan het innemen en vind het lastig om echt te laten zien wat het resultaat is. Naar mijn mening groeit het haar sowieso wel gedurende de tijd verstrijkt en ik vind het lastig om te beoordelen of het echt door de hairgummies komt. Wel heb ik het idee dat ik minder last heb van haaruitval. Zeker nadat ik mijn haar gewassen heb. Los daarvan denk ik altijd: baat het niet, schaadt het niet. Het is nooit slecht om vitamines in te nemen.

De HairLust Hair Growth Formula Gummies zijn o.a. te koop in de webshop van HairLust voor €66,95 (3 maanden).

Deze blogpost bevat producten die mij zijn toegestuurd ter review.

Volg:
Alyssa
Alyssa

Mijn naam is Alyssa, ik ben eenendertig jaar en woonachtig in het mooie Maastricht. Ik schrijf en creëer dagelijks nieuwe content over creativiteit, persoonlijke groei, ondernemen, lifestyle en dingen waar ik blij van word.

3 Reacties

 1. 16 april 2020 / 22:18

  Wauw deze ”snoepjes” zien er wel mega cute en leuk uit! Je hebt er een mooie review van gemaakt en ik zou zeggen geniet van je snoepjes haha! fijne week nog verder.

 2. 16 april 2020 / 09:23

  Ze zien er in iedergeval super schattig uit, wat een lief kleurtje! Ik heb dit zo vaak voorbij zien komen op Instagram. Ben benieuwd of je over bijvoorbeeld een half jaar veel verschil ziet! Wel fijn dat je minder haaruitval hebt.

  • Alyssa
   Auteur
   27 april 2020 / 10:30

   Ja, het innemen is in ieder geval geen straf. Het blijft toch altijd lastig om dit echt duidelijk te laten zien in een voor- en na, maar het kan nooit iets erger maken of zo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?