Een aantal nieuwe posters in huis

Zoals jullie weten vind ik het leuk om met ons interieur bezig te zijn. Een aantal maanden geleden bedacht ik me dat ik de muren nog wel wat meer wilde aankleden. Ik stuitte op het probleem dat ik het zo lastig vond om echt iets passends te vinden. Ons interieur bestaat zoals jullie weten voor een groot deel uit vintage en daar past nou eenmaal niet alles bij. In samenwerking met Posterlounge mocht ik een aantal posters uitkiezen voor in huis. Het leuke aan hun assortiment is dat er een heleboel vintage cq. retro posters te vinden zijn. Ik bestelde er een aantal die ik perfect binnen ons interieur vind passen. In deze blogpost laat ik zien welke posters ik gekozen heb en waar ik ze in huis heb opgehangen.

Keuken

Omdat we een vrij neutrale keuken hebben is het makkelijk om met vintage accessoires de keuken een vintage tintje te geven. Op de vensterbank staan een heleboel mooie plantjes in oude bloempotten. Op rekjes aan de wand staat een deel van mijn vintage pastelservies dat ik al jaren spaar. Toen ik tussen de posters aan het rondkijken was, viel mijn oog meteen op deze langwerpige poster van Moët et Chandon. Mijn favoriete merk wanneer het om champagne gaat. Ik vind de afbeelding echt heel mooi en dankzij de langwerpige vorm past de poster precies op die plek.

Badkamer

De badkamer in ons huis heeft geen tegels maar panelen, waardoor het makkelijk is om er iets op te hangen. Er hing al een poster van David Bowie die zijn haren doet en nu hangt er nog een tweede poster van het werk van Egon Schiele. Een lithografie van dit werk hing bij mijn ouders thuis op de badkamer toen ik klein was en op een of andere manier vond ik het altijd mooi. Toen ik de poster in het assortiment zag, wist ik meteen dat ik deze ook weer op de badkamer zou gaan hangen. Door de donkere kleuren op de badkamer past de poster en bijpassende lijst goed bij het geheel.

The Beatles

Tijdens het uitkiezen van mooie posters, kwam ik erachter dat Posterlounge een ruim assortiment heeft aan posters van The Beatles. Van de band samen, maar ook van de leden apart. Hier werd ik meteen enthousiast van, aangezien ik groot fan ben van The Beatles. Ik zocht een viertal posters uit die ik in de woonkamer wil neerzetten. De kleinere varianten ga ik steeds afwisselen bij het kastje waar de platenspelers en onze LP-verzameling staat. De grote met the Yellow Submarine hangt op de deur van mijn studio. Ik word altijd zo vrolijk van het liedje, maar ook van the Yellow Submarine zelf.

Interesses

Wanneer een webshop een heel groot assortiment heeft, is het echt lastig om te kiezen. Daarom besloot ik om te zoeken op interesses. Aangezien mijn grootste hobby breien is, ging ik zoeken op (vintage) posters met het thema breien. Ik kwam dit leuk reclamebordje tegen van wol. Deze past leuk bij de rekken waar ik al mijn garen in bewaar.

Voor Tom bestelde ik deze grote foto van een oldtimer, mooi ingelijst. Deze hangt nu in de loods waar hij aan zijn eigen Amerikaanse oldtimers sleutelt. Met de Amerikaanse nummerplaten vind ik het echt een tof geheel. Tom was er natuurlijk ook heel blij mee. De foto hangt boven zijn werktafel.

Toen ik tussen de vintage reisposters aan het rondkijken was, zag ik tot mijn grote vreugde dat er een vintage poster van Lido di Jesolo tussenstond. De plek waar mijn familie woont en waar we jaarlijks op vakantie gaan. Meestal vind je deze niet zo snel. Ik weet nog niet helemaal waar ik deze ga hangen.

Audrey

Zoals ik al eerder vertelde heb ik op één muur in mijn studio allemaal foto’s van inspirerende vrouwen opgehangen. Een foto van Audrey Hepburn ontbrak nog. Aangezien de muur best al volhangt, moest ik wel even zoeken naar een mooi plekje. Ze hangt nu linksboven in de hoek. Ik vind deze foto heel mooi. Anders dan de gebruikelijke foto’s die ze meestal van haar laten zien. Audrey was eigenlijk de enige inspirerende vrouw die nog ontbrak aan mijn muur, dus ik ben blij dat ik dit nu compleet heb. Al kan het best zo zijn dat ik in de toekomst nog wat meer foto’s erbij ga hangen. Je weet het niet.

Zoals jullie kunnen zien zijn de muren in huis weer wat meer aangekleed. Dat was ook een beetje wat ik in gedachten had. Omdat we in de muren niet echt gaatjes kunnen boren, kies ik er meestal voor om de lijsten ergens neer te zetten. Daardoor is het ook makkelijker om af en toe te wisselen of om dingen anders te zetten. Iets waar ik graag mee bezig ben.

Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de posters en de snelheid van de levering. Binnen no-time had ik de posters al in huis en kon ik aan de slag met het stylen. Alles was netjes en zorgvuldig verpakt, waardoor beschadiging eigenlijk onmogelijk was. Ik zou zeker opnieuw bestellen bij Posterlounge in de toekomst, mochten we weer nieuwe wanddecoratie nodig hebben. Mede omdat hun assortiment zo uitgebreid is en voor ieder wat wils wel iets te vinden is.

Mocht je ook nog op zoek zijn naar leuke posters voor in huis, dan heb ik een leuke kortingscode. Met de code MissMurphy15 krijgen jullie 15% korting op de hele collectie (uitgezonderd van cadeaubonnen). De code is geldig t/m 4 juni 2020.

Deze blogpost is onderdeel van een samenwerking.

Volg:
Alyssa
Alyssa

Mijn naam is Alyssa, ik ben eenendertig jaar en woonachtig in het mooie Maastricht. Ik schrijf en creëer dagelijks nieuwe content over creativiteit, persoonlijke groei, ondernemen, lifestyle en dingen waar ik blij van word.

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?