over mij en mijn blog

Mijn naam is Alyssa, ik ben eenendertig jaar en woonachtig in het mooie Maastricht. Ik schrijf en creëer dagelijks nieuwe content over creativiteit, mindset, persoonlijke groei, breien, (vintage) interieur en dingen waar ik blij van word.

In 2010 startte ik met bloggen, omdat ik graag meer wilde schrijven en creëren. Dat vind ik namelijk ontzettend leuk om te doen. Door de jaren heen is mijn blog uitgegroeid tot een plek waar ik mijn creativiteit deel, maar ook tips geef die helpen bij problemen waar we allemaal wel eens tegenaan lopen in het dagelijks leven.

Creativiteit is een rode draad in mijn leven en ik weet altijd van niets, iets te maken. Breien is mijn favoriete hobby en ik brei het liefst oversized truien of vesten. Begin 2020 zal ik dan ook mijn eigen breipatronen gaan uitbrengen. Samen met andere creatieve items zal ik deze gaan verkopen in mijn Etsy shop.

Naast blogger ben ik online ondernemer en schrijf ik teksten in opdracht. Daarnaast help ik ondernemers hun online zichtbaarheid te verbeteren door middel van een passend logo met bijpassende huisstijl, advies over social media, het maken van een website of een uurtje samen sparren om ideeën uit te werken. Daarover kunnen jullie meer lezen bij diensten.

MissMurphy.nl is sinds 2013 ingeschreven bij de KvK onder het KvK- nummer: 58454810.

 

Voor meer informatie over mijn diensten kun je hier terecht. Veelgestelde vragen vind je hier terug.


Zoek je iets?