Branding

Heb je al een tijdje een logo en/of website waar je niet helemaal tevreden over bent? Weet je niet waar je moet beginnen? Daar kunnen we samen iets aan doen. Ik realiseer de juiste look and feel voor jouw merk. Samen met jou creëer ik een unieke branding voor je bedrijf, zodat klanten je kunnen herkennen. Zowel on- als offline.

Denk bijvoorbeeld aan herkenbare social media posts, een passend logo en een mooi kleurenpallet dat helemaal bij jouw bedrijf past. Daarnaast kan ik helpen bij het maken van een duidelijke en aansprekende website, met bijpassende foto's. Dit geldt ook voor een social media planning en uitleg over hoe social media nou eigenlijk werkt. Ik kan jou als ondernemer helpen met het totale plaatje en het verbeteren van je online zichtbaarheid.

Tijdens een strategiegesprek kunnen we samen sparren over jouw eigen ideeën. Ik voer ze vervolgens uit, waardoor jij zelf meer tijd hebt om te doen wat je echt leuk vindt: met je bedrijf bezig zijn.

Een goed merk begint met het vertellen van een goed verhaal. Storytelling zorgt ervoor dat je (potentiële) klanten aan je verbindt. Ik help je graag met het vertellen van jouw verhaal.

logo

Jouw onderneming is pas compleet met een logo dat precies past bij die visie die jij voor je onderneming hebt. Een logo is het watermerk van jouw onderneming en tevens het herkenningspunt van (potentiële) klanten. Met de juiste uitstraling vertelt een logo precies waar jij en je onderneming voor staan.

Waarschijnlijk heb je zelf al een plaatje in je hoofd, ik werk dit idee graag voor je uit. Door middel van correctierondes komen we uiteindelijk tot het goede eindresultaat. Ik help graag met het ontwerpen van het design waar jij naar op zoek bent.

 

 

 

huisstijl

Ik geloof dat jij en je onderneming uniek zijn, waardoor je het ook verdient om een unieke huisstijl te hebben. Een huisstijl die precies bij jou en je onderneming past en ademt waar jouw onderneming voor staat.

Ik vind het super leuk om te knutselen met kleuren, lettertypes en vormgeving en ga graag aan de slag met het realiseren van jouw huisstijl. Dit kan uiteraard in combinatie met een bijpassend logo. Of juist andersom.

Een huisstijl wordt gebruikt voor alles dat met jouw onderneming te maken heeft en is daarom een belangrijke factor van je onderneming. Zo herkennen klanten je meteen, zowel on- als offline. Zo ziet alles eruit als één geheel.

 

 

 

Wat kan ik nog meer voor je betekenen?

  • ondersteuning bij social media
  • het maken van een content kalender inclusief content
  • het maken van een website in WordPress
  • uitleg over het gebruik van social media
  • opmaak van flyers, visitekaartjes, brochures

Latest work:


Zoek je iets?