DIENSTEN

Creativiteit is een rode draad in mijn leven. Sinds mijn twaalfde ben ik actief op het internet en houd ik me dagelijks bezig met het maken online content. Denk hierbij aan aansprekende teksten schrijven, fotograferen, content creatie, grafisch design, het maken van logo's, het ontwerpen van huisstijlen en het bijhouden van social media. Niet alleen voor mijn eigen bedrijf, maar ook voor ondernemers. Ik help graag ondernemers met hun online zichtbaarheid en het uitwerken van hun ideeën.

 

teksten schrijven

Ik heb ruim tien jaar ervaring met het schrijven van teksten op maat, met name informatieve en commerciële teksten (copywriting). Mocht je op zoek zijn naar iemand die duidelijke en aansprekende teksten schrijft voor je blog, website, folders, tijdschrift of ieder ander medium, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ook schrijf en plaats ik betaalde opdrachten op mijn eigen blog. Klik hier voor meer informatie over samenwerken.

Door de jaren heen heb ik een eigen stijl ontwikkeld, waarmee ik lezers weet te boeien en raken. Vanuit het hart schrijven is één van mijn kernwaarden. Ik schrijf vloeiend en snel.

 

 

content creatie

Passende en aansprekende content creëren is een creatief proces en kan veel tijd in beslag nemen. Veel bedrijven hebben geen tijd om hier zelf mee aan de slag te gaan. Daarom ben ik er! Content is iedere mogelijke communicatieboodschap. Denk bijvoorbeeld aan een blog, een post op Instagram, een reeks foto's of een poll op Facebook.

Content creatie is het maken en bedenken van deze communicatieboodschappen. Teksten schrijven en bloggen zijn vormen van content creatie, maar er is meer. Op deze pagina kun je lezen met welke vormen ik jou nog meer kan helpen.

logo's & huisstijl

Samen met jou creëer ik een unieke branding voor je bedrijf, zodat klanten je kunnen herkennen. Zowel on- als offline.

Denk bijvoorbeeld aan herkenbare social media posts, een passend logo en een mooi kleurenpallet dat helemaal bij jouw bedrijf past. Daarnaast kan ik helpen bij het maken van een duidelijke en aansprekende website, met bijpassende foto's. Dit geldt ook voor een social media planning en uitleg over hoe social media nou eigenlijk werkt. Ik kan jou als ondernemer helpen met het totale plaatje en het verbeteren van je online zichtbaarheid.

Tijdens een strategiegesprek kunnen we samen sparren over jouw eigen ideeën. Ik voer ze vervolgens uit, waardoor jij zelf meer tijd hebt om te doen wat je echt leuk vindt: met je bedrijf bezig zijn.

 


Zoek je iets?