disclaimer

First of all

Alle content op MissMurphy.nl is door mijzelf samengesteld en geschreven, behalve wanneer anders staat aangegeven. Het is dan ook niet de bedoeling dat mijn teksten worden overgenomen. Dit geldt ook voor al het beeldmateriaal dat ik zelf heb gemaakt. Mocht je toch content willen overnemen c.q. gebruiken, dan mag dit alleen wanneer ik er toestemming voor geef. Wanneer je iets overneemt zonder dat ik daar toestemming voor heb gegeven, ben je in strijd met het auteursrecht en kan dit juridische gevolgen hebben.

MissMurphy.nl is niet verantwoordelijk voor de directe of indirecte schade die ontstaat na het lezen van mijn blog. De teksten die op MissMurphy.nl terug te vinden zijn, mogen te allen tijde veranderd worden. Zonder dat hiervoor toestemming nodig is van derden.

Ik maak regelmatig gebruik van websites met rechtenvrije foto’s, waardoor de kans aanwezig is dat je een foto zal herkennen die een collega blogger ook heeft gebruikt.

hoe ik geld verdien met mijn blog

MissMurphy.nl is mijn bedrijf en daardoor een deel van mijn inkomsten. Er zijn meerdere manieren waarop ik geld verdien met mijn blog. Mijn doel is om altijd transparant te zijn naar mijn lezers. Mocht je hier een vraag over hebben, dan mag je altijd contact met mij opnemen.

Reviews

Wanneer ik een product of dienst review geef ik altijd mijn eigen eerlijke mening. Ervaar ik iets positief dan schrijf ik een positieve review. Ervaar ik iets minder positief, dan zal ik dit ook eerlijk vermelden. Ik zal nooit een product of dienst volledig naar beneden halen, omdat meningen en smaak per persoon kunnen verschillen. Indien ik een product ontvang voor een review, zal dit altijd vermeld staan onder de blogpost.

betaalde blogposts / Advertorials

Ik schrijf regelmatig betaalde blogposts en advertorials. Onderaan deze blogposts staat te allen tijde vermeld dat het om een samenwerking gaat. Zo kunnen lezers herkennen dat het om een betaalde opdracht of samenwerking gaat.

Affiliate links

Op MissMurphy.nl zijn blogposts terug te vinden met affiliate links. Dit zijn speciale links waar ik als blogger geld mee kan verdienen. Als je via de link het product koopt, krijg ik daarvoor een kleine vergoeding. Dit heeft geen invloed op het aankoopbedrag, je gaat er dan niet meer voor betalen. Ik krijg de kleine vergoeding van de verkopende partij. Verkijk je hier niet op; dit is meestal tussen de 1 en 10 procent.


Zoek je iets?