FAQ

Welk patroon gebruik je voor je vesten?

Nadat ik jarenlang allerlei patronen heb uitgeprobeerd, heb ik zelf een patroon samengesteld dat ik zelf helemaal goed vind. Dit patroon is te koop in mijn Etsy-shop.

Welk garen gebruik je voor je vesten?

Hier heb ik onlangs een hele blogpost over geschreven. Ik schrijf bij elk vest welke garens ik ervoor gebruikt heb. Veel garens die ik gebruik zijn vintage en heb ik gekregen / tweedehands gekocht en zijn niet meer verkrijgbaar.

WIL JE VOOR MIJ OOK EEN VEST MAKEN?

Ik zou met liefde voor iedereen een vest willen breien, dit is echter niet iets dat op de planning staat. Breien kost veel tijd en het garen is kostbaar. Waardoor het vaak lastig is om er een gepaste prijs op te plakken, want gratis doe ik het sowieso niet :-). Dat is ook de reden waarom deze vesten gemiddeld €300 kosten bij makers die ze wel verkopen. Er gaan namelijk makkelijk twintig uur in het breien van één vest. Die tijd is heel kostbaar voor mijn bedrijf en privéleven. Zeg nooit nooit, maar voor nu is het antwoord nee.

IK KAN JE PATROON NIET VINDEN, WAAR IS HET PATROON? EN ALLES DAT HIER EEN BEETJE OP LIJKT.

Het patroon dat ik voor mijn vesten gebruik is terug te vinden in mijn Etsy-shop.

HOE MAAK JE DE MOUWEN ZO BREED EN OVER ANDERE TECHNIEKEN RONDOM HET BREIEN VAN EEN BERNADETTE VEST.

Ik krijg dagelijks een heleboel vragen over de technieken of het aantal steken die ik gebruik bij het breien van een vest. Het is voor mij vaak om via e-mail iets uit te leggen. Probeer ik wel, maar vaak zijn de technieken beter terug te vinden op YouTube. Daar zijn talloze video’s te vinden met technieken.

Het precies aantal steken staat vermeld in het patroon.


Zoek je iets?