Teksten schrijven

Vind je het lastig om een goede tekst op papier te zetten? Een aansprekende tekst is belangrijk wanneer je je jouw boodschap over wilt brengen. Ik help als freelance tekstschrijver met het schrijven van duidelijke en aansprekende Nederlandse teksten.

Ik heb ruim tien jaar ervaring met het schrijven van teksten op maat, met name informatieve en commerciële teksten (copywriting). Mocht je op zoek zijn naar iemand die duidelijke en aansprekende teksten schrijft voor je blog, website, folders, tijdschrift of ieder ander medium, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Door de jaren heen heb ik een eigen stijl ontwikkeld, waarmee ik lezers weet te boeien en raken. Vanuit het hart schrijven is één van mijn kernwaarden. Ik schrijf vloeiend en snel. Als freelance tekstschrijver ga ik graag aan de slag met het schrijven van jouw teksten.

Informatieve teksten

Wil je graag kennis delen, maar weet je niet hoe? Ik kan helpen met het schrijven van informatieve teksten op maat.

Als ondernemer is het een goed idee om zo nu en dan eigen kennis te delen. Dit kan in de vorm van een blog, maar ook door het plaatsen van een column of sterke webtekst. Wanneer mensen iets lezen waar ze zichzelf in herkennen, is de kans groot dat ze zich willen binden. Een belangrijk onderdeel van content marketing.

Ik kan jou helpen bij het schrijven van een goede informatieve tekst.

Commerciële teksten

Producten en/of diensten promoten op het internet — je ziet tegenwoordig vrijwel niets anders meer. Internet geeft iedere ondernemer de kans om groot uit te pakken, een groter publiek bestaat er namelijk niet. Iedereen kan tegenwoordig een website online gooien. Het schrijven van een goede commerciële tekst is andere koek.

Ben jij ondernemer en op zoek naar iemand die aansprekende commerciële teksten voor je schrijft? I'm your girl. Want daar heb je zelf natuurlijk helemaal geen tijd voor.

Naast dat ik deze teksten kan schrijven, bied ik ook een podium voor het plaatsen van deze teksten, in de vorm van mijn eigen blog. Lees hier meer over samenwerken met mij als blogger.


Zoek je iets?